Det rette udstyr gør vinduespudsningen både sjovere og nemmere

Som vinduespudser er ens arbejde altid til skue, og det er derfor også rart at have udstyret i orden, så man både nemmere og hurtigere kan klare opgaverne. Hos Nowas.dk sælger de udstyr til vinduespudsning, der vil kunne lette arbejdet en hel del. Eksempelvis med en teleskopstang, hvor man vil opleve, at vinduespudsningen bliver langt mere effektiv. De fås i både aluminium og i glasfiber, forskellen på dem er, at dem i glasfiber er mere fleksible og derfor velegnede til arbejde i højden 5-7 meter, hvor teleskopstænger i aluminium er lette og samtidig mere stive og derfor er oplagte at bruge ved højder på 7 meter eller højere.

Fælles for teleskopstængerne er, at de er af høj kvalitet, holdbare og lette at betjene, de forskellige klemmer kan nemlig også nemt betjenes med handsker på.

Hvilke mærker kan man finde hos Nowas.dk?

De forhandler flere gode mærker, der tilbyder forskellige kvalitetsprodukter til vinduespudsning.

  • Xline Systems: Denne familiedrevne virksomhed med 30års erfaring har speciale i fremstilling af vandrensningsanlæg og vandførende stænger til brug ved vinduespudsning. De har forskellige typer af systemer, der spænder fra stationære, varevogn- eller trailermonterede systemer til bærbare systemer til trolleys eller rygsække.
  • Unger: Professionelt vinduespudserudstyr til gode engrospriser, det er alt fra cleanerhåndtag og –skinner til teleskopstænger til rentvandsanlæg og alt derimellem.
  • FaceLift Systems: Kvalitetsmærke med højtydende rentvandssystemer til vinduespudsning og vandførende teleskopstænger. Det er avancerede og professionelle produkter til vinduespudsere.

Alle modeller fra de tre mærker er velegnede til professionelt brug, og de tilbyder selvfølgelig alle forskellige længder og typer, så der er noget, som passer til den type arbejde, du udfører. Du kan læse mere om de forskellige modeller på hjemmesiden eller kontakte deres kundeservice, som kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.