Brugte grenreoler efter dine ønsker

Midtjyskreoler.dk er din specialist i indkøb og salg af nye og brugte grenreoler. Denne type reol tjener mange formål og er i særdeleshed anbefalelsesværdig til langtidsopbevaring af tungt og langt gods såsom stålstænger, træ, rør og andre byggematerialer. Vi tilbyder nye grenreoler fra anerkendte og kvalitetsbevidste producenter samt brugte grenreoler i god stand til særdeles fordelagtige priser. Du bestemmer selv, om reolerne skal have enkeltsidede eller dobbeltsidede stammer påført grene, og om de skal leveres malet eller galvaniseret. Desuden er længde, belastning og højde også helt op til dig – vi skræddersyr individuelle løsninger til alle vores kunder. På den måde sikrer vi, at du får et opbevaringsmøbel, som er indrettet specifikt til dit lager og det gods, du skal have opbevaret. Det sparer dig plads, udnytter loftshøjden og giver dig et godt overblik.

Fleksibel opbevaring fra Midtjyskreoler.dk

Med grenreoler kan du håndtere dit gods manuelt såvel som maskinelt, da det er nemt og hurtigt at tilgå, når det bliver opbevaret på denne måde. Hvis du har brug for en ekstra fleksibel løsning, tilbyder vi modeller, hvor grenafstanden er justerbar. Vi anbefaler, at du også tager et kig på vores udvalg af tilbehør til reoler. Til grenreoler er det særligt relevant at overveje at tilkøbe endestop, så der ikke er nogen risiko for, at dit gods falder ud af reolerne, samt tagkonstruktion, så dit gods er tildækket foroven.

Kontakt Midtjysk Reoler for sparring

Vi er fuldt bevidste om, at det ikke altid er nemt at tage en beslutning på egen hånd, og derfor tilbyder vi naturligvis vores hjælp gennem hele processen, så vi sammen sikrer, at du får den bedste løsning tilpasset dine specifikke ønsker, krav og behov. Kontakt os på telefon +45 72 21 72 22 eller mail kj@midtjyskreoler.dk og hør nærmere.