Alt til festen - Både for store og små

Alt til festen – Både for store og små

Temafester for børn og voksne, oktoberfest med lederhosen, uhyggelige halloween, udklædning til ham og til hende, samt festartikler til fødselsdage, bryllupper, barnedåb og andre og mærkedage – lige meget hvad du kan komme i tanker om, så har Partybutikken.dk garanteret det du leder efter indenfor festartikler.

Balloner hos Partybutikken.dk

Balloner kan bruges til enhver festlig lejlighed, og er med til at gøre festen endnu sjovere og farverig. I Partybutikken.dk kan du både få gas til balloner, heliumballoner, vandballoner eller ganske almindelige balloner til din fest. Specielt børn er vilde med balloner, så skal du holde en børnefødselsdag er det bare om at komme ind på Partybutikken.dk og få bestilt.

Festartikler til barnedåben

Når den lille ny skal døbes og have sit navn er Partybutikken.dk klar med festartikler som bordløber, bånd i crepe, satin, bast eller perler på snor – alt sammen ting der giver jer mulighed for at dekorere festen på en sød måde hvad enten baby er en pige eller dreng. Der vil ikke være et øje tørt. Hos Partybutikken.dk har de endda en gæstebog som kan fyldes ud, så baby kan mindes sin store dag, når han eller hun ikke længere er en baby.

Udklædningstøj

Er det halloween, fastelavn eller bare en ganske almindelig onsdag aften, så har Partybutikken.dk alt det du skal bruge inden for udklædningsgenstande. Hos Partybutikken.dk kan du blive et uhyggeligt monster med deres store udvalg af ansigtsmasker og maling. Eller du kan blive prinsesse for en aften med deres udklædningskjoler. Skal du holde en temafest med et bestemt årti: en flapper eller gangster fra 20’erne, en rockabilly fra 50’erne eller en Disco Queen/konge fra 70’erne, så har Partybutikken.dk naturligvis også tænkt på det.

Det kreative hjørne

Hos Partybutikken.dk har de minsandten også hobbyartikler til de mere kreative typer, der måske selv ønsker at lave sit kostume eller forbedre det de allerede har købt hos Partybutikken.dk.

Fantasien sætter ingen grænser, når du først dykker ned i Partybutikken.dk