3 nødvendige stykker udstyr til industrien

Arbejder du i industrien eller marine, hvor du dagligt bruger stærkt udstyr og interessante materialer, der ikke findes andre steder? Så kan du helt sikkert blive ekstra inspireret af denne liste, der kommer med gode råd til, hvordan du kommer sikkert og effektivt igennem dine projekter på arbejdspladsen. Vi giver dig her tre af slagsen, som kommer rundt om lidt af hvert.

Bassiner og vandbeholdere?

Arbejder du med vandtanke, der skal bruges til menneskebehov, er det ekstremt vigtigt, at du sørger for, at vandet er rent og med den helt rigtige balance og sammensætning. Hvis du har arbejdet med vandtårne, ved du, at det rene drikkevand testes flere gange dagligt for at forhindre udslip af bakterier, der i værste tilfælde kan gøre folk enormt syge.

Med niveaumåling af dine vandtanke og bassiner kan du sikre dig den helt rigtige sammensætning og forhindre, at der opstår udslip af forskellig karakter. Det er særligt vigtigt i industrien, hvor man arbejder meget med kemikalier og gasser, som godt kan påvirke folk til det værre. Med den rigtige form for niveaumåling har dit måleinstrument nogle unikke egenskaber, der sikrer den absolut mest præcise måling.

Krympeplast gør livet nemmere

Hvis du som mange andre er træt af presenninger, der blæser af og ikke holder tæt, er krympeplast den perfekte løsning for dig. Krympeplast fungerer på mange måder ligesom presenninger, men den virker ved, at du med en varmepistol varmer plasten op om enheden – eksempelvis en maskine eller en båd, der skal stå vinteren over – og herefter vil krympeplasten lægge sig om enheden.

Det er nemt at tage på og endnu nemmere at tage. Og vigtigst af alt beskytter det meget bedre end alternativerne. Presenninger er bare ikke den bedste løsning mere.

Industriventilation til de krævende behov

Når man arbejder i industrien, arbejder man med kemikalier og gasser, som ikke er i normale omgivelser. Det betyder, at din ventilation skal kunne noget ekstra, og det er ikke nok med en storkøkkenventilation. Du skal købe specifikt med henblik på at kunne håndtere kraftige og giftige gasser.

Hvis du ikke bruger den rigtige ventilation, kan du risikere syge medarbejder med alvorlige langsigtede men. Det har vi jo set et eksempel på med asbest.