3 lækre designlooks til din bolig

Hvis du ligesom så mange andre synes, at brugen af grå og hvide nuancer i et rustikt skandinavisk design har taget en smule overhånd, findes der heldigvis alternativer. Alternativer, som er en del mere kreative og farverige end det alt for moderne nordiske udtryk. Vi giver her tre bud på, hvordan du kan give din bolig liv og farver – tag med på vores verdensturne.

Tag New York ind i stuen

New York har et utroligt karakteristisk udtryk, og selvom Alicia Keys beskriver det som en betonjungle, er det faktisk meget mere end det. Det er en sjov blanding mellem det rå og det futuristiske, som gør sig fantastisk godt i hjem. Mange nye boliger bygges med New Yorker vægge, og det kan du nu også få ind i dit hjem.

Farverige Sydamerika

Samba og sol er ofte ord, der forbindes med særligt Brasilien, men også de andre sydamerikanske lande. Colombia og Peru er populære rejsedestinationer, som i deres udtryk har et væld af farver, som du kan tage med ind i dit hjem. Det kan godt være, at du aldrig har taget turen derhen selv, men det skal ikke afholde dig fra at bruge de mange unikke effekter, som du kan finde i Sydamerika.

Venice Beach og surferlook

Strand, glade dage og rulleskøjte vibes er med til at definere denne meget beige og bløde stil, som indbefatter Venice Beach og resten af Californien. Drøm dig væk til bløde sommerstrande, lune briser og fantastisk menneskeligt samvær. Tag stemningen med hjem i dag med sand og muslinger, som enhver beboer vil sætte pris på.